Sverige
Hotell
Tåg
Buss
Golf
Spa
Resa med barn
Camping
Viktiga länkar
Försäkringskassan
UD
Brittiska UD
Allergier
Visum
vaccinationsguide
 
 
 
2018-05-27 15:58
Sveriger flagga
Kreditkort: Kreditkort accepteras i stor utsträckning och av de flesta affärer. Det finns även gott om uttagsautomater för de flesta stora kreditkorten.

Mobil: Mobilnätet täcker i princip hela landet. Huvudoperatörer; Telia AB (websida: teliamobile.se), Europolitan AB (websida: europolitan.se), och Comviq (websida: comviq.se)

Flyg: Sveriges internationella flygbolag är SAS Scandinavian Airlines System (SK). Det är många olika bolag som flyger på Sverige, även en del europeiska s.k. lågprisbolag som Ryan Air.

Sjukvård: Sverige är medlem i EU och följer de regler som föreskrivs i de olika avtalen

Att göra: Sverige finns det gott om stränder både vid hav och sjö som används flitigt under de korta sommarmånaderna. Det finns även ett rikt historiskt arv med välbevarad bebyggelse från slott till koja.

Fiske och andra naturupplevelser är heller inte svårt att få i Sverige. Matkulturer från olika länder finns representerade i de flesta städers restaurangutbud.
Vidare kan nämnas att de flesta län, kommuner och städer har egna turistbyråer och web-platser som man kan besöka.

Boende: I Sverige finns det gott om boende alternativ. Det finns hotell av olika standard, vandrarhem och 750 campingar som ofta är belägna på vackra och attraktiva ställen. Hotell sökning/bokning.

Ansvarsfriskrivning: Restipset.nu tar inget ansvar för skador eller förluster som kan ha uppstått genom information som står skriven på den här och underliggande sidor.
Här kan ni beställa hotell online till de flesta av världens länder