Här har ni möjlighet att boka hotell och guesthouses online genom er favorit eller att jämföra olika alternativ innan ni bestämmer er. Kontrollera alltid villkoren innan ni beställer online.

Travelstart
Erbjuder hotell bokning online.


Välkommen till Bedfinder.com

Bedfinder.com tillhör Travelwindow AG. Som schweiziska medborgare yrkar vi för kvalité. Vi har startat den största plattformen för jämförelse när det gäller sista minuten och klassmässiga resor och bokningssystem. På kort tid har över 50,000 hotell världen över blivit tillgängliga att boka online. Den snabba och okomplicerade Travelwindow är välkänd inom professionell resekonsultation. Vi är dessutom gladligen tillgängliga och ställer mer än gärna upp för våra kunder när frågor uppstår.

Hotelscentral
Hotellboknings site med möjlighet att boka i över 50 länder
Search your hotel in now!

Kelkoo
Kelkoo är Europas ledande shoppingagent med flera tusen butiker kopplade till sin söktjänst. Jämför priser innan du handlar online.


Hostel World
HostelWorld erbjuder online bokning av guesthouses och billiga hotell. Denna site är även den som Lonely planet använder sig av.


Expedia
Expedia erbjuder online bokning av guesthouses och billiga hotell.


Hotels.com
Hotels.com är internets största specialiserade aktör på boende världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna.